Af Martin Buch Andersen

Lad det være sagt med det samme; en kvinde kan ikke være far til et barn. I hvert fald ikke biologisk, men juridisk set kan man åbenbart her i Danmark blive stemplet som far, hvis man er juridisk godkendt som en mand. Der hvor tråden falder for mig er når det juridiske tager total overhånd, hvor at man juridisk set kan konstatere noget man egentlig ikke er.

Hvis man er født kvinde, så er man også biologisk en kvinde og så kan man så ikke være en far. Det kan godt være at man juridisk set bliver godkendt som far, men det er vel ikke ensbetydende med at man ER en far. Som i kan se er ordet juridisk gentaget adskillelige gange, ordet henvender sig til politikkerne. Politikkerne er dem som har givet tilladelse til at blive godkendt for noget man ikke er.

En lignende situation kunne være, hvis man konstaterede sig selv som en hund og at man fik en masse operationer der gjorde, at man fysisk lignede en hund. Det ville ikke være ensbetydende med at man er en hund. Der er sikkert mange der ville mene at det er over grænsen at sammenligne et kønsskifte med et raceskifte til en hund, men det er mere pointen i det at blive godkendt for noget man ikke er.

Det er vel et eller andet sted lidt komisk at man kan blive født kvinde og dø som far, men sådan er der så meget andet…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *