Af Tobias Lundsgaard

Det er et globalt fænomen at politikere ikke kan finde ud af at beslutte sig. Der bliver aldrig stået ved de forslag der bliver taget op og ej heller bliver der vagtet om tidligere gennemførte forslag. Herhjemme i lille Danmark ser vi det problem at finansloven bliver forhandlet gang på gang hver eneste år og sætter diverse industrier fuldkommen i stå. Salget af biler går især i stå, og der bliver i praksis ikke solgt nogle biler fra august og flere måneder frem. Og det er skam ikke kun med bilafgiften at vores valgte politikere skuffer. Der bliver snydt og bedraget over det hele fx når politikere fra Hjørring, politikere som arbejder for og repræsenterer borgerne i kommunen, tager til Boston og spiser for tusindvis af kroner uden nogle synlige fordele for borgerne. Alt dette gør at politikerne ikke har tid til at tjene det danske folk, da de har for travlt med at stige i graderne.

I USA ses der noget komparativt, noget man har set i løbet af adskillige årtiger, nemlig at når en ny regering kommer til magten ophæver denne størstedelen af de forgangne regeringsbeslutninger og lovforslag. I stedet for at samarbejde for en bedre fremtid har inkompetente, eller endnu være, korrupte politikere travlt med at fremme deres egne og partiets mål. Korruptionen tvinger De Forenede Stater så meget i knæ, at vi her i Danmark ikke engang kan forstille os det. Der er tale om politikere i begge ender af det politiske spektrum der får så store pengegaver at de fleste normale danskere ikke ville ane hvad de skulle gøre med så mange penge. Der er mange forskellige steder alle disse penge kan komme fra men det er især fra de massive oliekoncerner som dominerer verdensmarkedet men der er også enkelte personer der forsøger at skabe indflydelse fx George Soros, som donerede en ikke ubetydelig pengemængde til flere forskellige præsidentkandidater.

Der bliver nødt til at blive gjort noget ved disse afskyelige undskyldninger for politikere så vi i stedet kan få nogle der rent faktisk varetager vores behov og problemer. Vi har en pligt til at gøre vores samfund bedre for alle dem der ikke selv kan kæmpe mod disse forfærdelige mennesker. Jeg foreslår at vi indføre hårdere straffe for korruption, og at disse bliver håndhævet overfor selv den mindste snert af uærlig adfærd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *